Du er her: ForsideNyhederJulekalender fra Haribo skaber ordinære jobs

Julekalender fra Haribo skaber ordinære jobs

Julekalender fra Haribo skaber ordinære jobs
Jobcenter Faxe har fundet ca. 15 af de folk, der skal hjælpe med at producere Haribos julekalender de kommende måneder. Borgerne bliver ansat i et vikariat og er dermed i ordinær beskæftigelse til og med uge 42.

Personaleansvarlige Helge Lynge Larsen sætter pris på det tætte samarbejde med Jobcenter Faxe og er glad for at kunne være med til at gøre en forskel: ”Haribo Lakrids er en af de større produktionsvirksomheder i Faxe Kommune. Vi har derfor et socialt ansvar over for borgerne i kommunen, og ser det som vores opgave at give ledige borgere muligheden for at få foden inden for.” Helge Lynge Larsen fortsætter: ”Ved at hyre ledige borgere som vikarer får vi ligeledes rig mulighed for at vurdere, om de kunne blive potentielle medarbejdere i fremtiden.” Ligesom det har været tilfældet med de virksomhedspraktikanter og rotationsmedarbejdere, som gennem de seneste år har opnået fast beskæftigelse hos Haribo.

For at kunne sikre det rigtige match mellem borgere og virksomheden afholdte jobcentret et infomøde. På infomødet deltog personalechefen Helge Lynge Larsen og lagerchef René Wayert fra Haribo, en virksomhedskonsulent fra jobcentret og 40 interesserede borgere. På infomødet blev arbejdsopgaven præsenteret grundigt og de fremmødte fik mulighed for at stille spørgsmål samt præsentere sig selv. På mødet gav 33 borgere tilkende, at de var interesserede i jobbet. Efter mødet havde virksomhedskonsulenten og Haribo et solidt grundlag for at udvælge de 15 borgere, der kunne påbegynde arbejdet i starten af juni. Resten af de interesserede borgere fik mulighed for at tilmelde sig vikarbureauret JKS, som løbende besætter vakante stillinger hos Haribo A/S.

For mere information:

Haribo Lakrids A/S

Helge Lynge Larsen

Personalechef

helge.lynge.larsen@dk.haribo.com

Direkte tlf. nr: 56762226

Jobcenter Faxe

Mette Friis

Virksomhedskonsulent

mefr@faxekommune.dk

Mobil: 51169360