Du er her: ForsideNyhederKære forening ! Så er tilmeldingen til den store festdag, Foreningernes Dag, åbnet

Foreningernes Dag afholdes i år søndag den 17. september 2017, samme sted som altid – på de grønne arealer omkring det gamle Haslev Seminarium, Søndergade 12, 4690 Haslev.

Foreningernes Dag er år efter år et stort hit blandt foreningerne - over 50 foreninger deltager hvert år - og det skyldes blandt meget andet:

• Foreningernes Dag står for hygge og feststemning
  • I lærer andre foreninger at kende og få et indtryk af de mangfoldige aktiviteter, I tilbyder i fællesskab
  • I får flere gæster og beundrere til jeres aktiviteter – på tværs af byer og lokalområder
  • Der er større synlighed om jeres aktiviteter (husk devisen om ’Som ringe i vandet’: der er nok nogen, der kender nogen i jeres område og som kan anbefale jeres forening, fordi I viser jer til et større publikum)
  • I får flere medlemmer
  • I får flere frivillige
  • Foreningernes Dag åbner for nye muligheder og inspiration på tværs af foreningerne
  • Kort sagt: Foreningernes Dag er garanti for at man møder nye mennesker, nye foreninger, nye interesser, nye muligheder

Nedenfor finder I tilmeldingsblanketten til Foreningernes Dag:

Tilmeldingsblanket - Foreningernes Dag 2017 (PDF-fil åbner i nyt vindue)

Tilmeldingsblanketten indeholder forskellige oplysninger, der bruges i forbindelse med fordelingen af stadepladser.

Den skal derfor udfyldes så fyldestgørende som muligt og sendes pr. mail til Carsten Bent Riisager på cari@faxekommune.dk senest den 18. august.

Deltagergebyret betales via nedenstående særskilte link og erstatter altså ikke tilmeldingsblanketten.

I kan også læse oplægget til det 1. infomøde, der blev afholdt den 9. maj, hvori nye foreninger kan finde nyttige oplysninger, mens dem der har været med før, kan nøjes med at læse slides omkring forplejningen:

Informationsmødet den 9. maj 2017 (PDF-fil åbner i nyt vindue)

Bemærk at den 31. august fra kl. 19.00 til 21.00 afholdes det sidste informationsmøde, hvor I alle er velkomne til at deltage.

Reserver derfor datoen i kalenderen, for det er denne dag I får besked om fordelingen af stadepladser mm. I får dog nærmere information herom senere.

Hvis I har spørgsmål omkring Foreningernes Dag, er I meget velkomne til at kontakte Asya Sarikaya på asari@faxekommune.dk - 56 20 37 37

I håb om at se så mange af jer som muligt til en festdag - for både foreninger, frivillige og borgere - ønskes I en god sommer.