Du er her: ForsideNyhederKoncert med den fantastiske vokalgruppe BASIX **** UDSOLGT *****

Koncert med den fantastiske vokalgruppe BASIX **** UDSOLGT *****

BASIX
Fredag den 4. december kl. 19.00 giver den fantastiske vokalgruppe BASIX koncert på "Spillestedet", Faxe Musikskole, Præstevænget 23, 4690 Haslev. Opvarmning: Faxe Musikskole ***** KONCERTEN ER NU UDSOLGT ******

De 6 mænd synger sig direkte ind i hjertet på publikum med et imponerende, vellydende og varieret repertoire, hvor egne kompositioner går hånd i hånd med innovative udgaver af nogle af tidernes mest gedigne sange.

Basix spænder vidt - fra funklende klare ballader og rørende sange til hårdt sparkende og medrivende pop- og R’n’B-numre.

Billetter á 100 kr. + gebyr kan købes på Faxe Kommunes biblioteker, via Faxe Musikskoles hjemmeside: musikskolen.faxekommune.dk, via Place2Book - og ved døren (hvis der er restbilletter)