Du er her: ForsideNyhederKoncert på Musikskolen den 20. april med pigebandet ”Gabriellas” - Poprock med girl power

Koncert på Musikskolen den 20. april med pigebandet ”Gabriellas” - Poprock med girl power

Gabriellas
Mandag den 20. april 2015 kl. 19.00 giver pigebandet ”Gabriellas” - poprock med girl power - koncert på Faxe Musikskole, Præstevænget 23, 4690 Haslev. Musikskolens eget band "Keys" indleder koncerten som support for Gabriellas.

Billetsalg via Place2book (40 kr. per styk).

https://place2book.com/da/9723/list/EM2774


De legendariske producere Remee og Chief 1 har gjort det igen: De har dannet et band med power, pondus og pigerock! Bandet hedder Gabriellas og er en karismatisk rock-gruppe, som består af fire unge og energiske piger, der med kombinationen af catchy melodier i pop/rock-genren og deres skarpe personligheder og vokaler, udgør et lovende band med stort potentiale.

Vidste du at...

Et af bandets medlemmer i Gabriellas er Ann-Sofie Bjerre. Siden barnsben har Ann-Sofie været elev i Faxe Musikskole – faktisk er hun det stadigvæk i fagene bas og sang. Ann-Sofie var med i en af musikolens første grupper, som begyndte at udvikle deres egen musik - gruppen ”Against the Wall”. Hun udviser stort engagement og masser af energi i hendes tilgang til musikken, og det vil hun helt sikkert også vise som deltager i gruppen ”Gabriellas”. Der er dømt fuld skrue, når Gabriellas, som en del af en større tourné rundt i landet, kommer forbi Spillestedet.

Musikskolens eget band "Keys" indleder koncerten som support for Gabriellas.

Om Gabriellas:

Gabriellas skriver selv deres tekster og musik med udgangspunkt i egne følelser og oplevelser - og netop deres store indføling i det, de laver, gør Gabriellas til en unik pigegruppe med kreative tekster, en enestående sceneperformance og med en spændende karriere i sigte. Deres første single "Lookalike" har netop ramt gaden og er allerede i rotation på P3.

Pigebandet er signet til Remee og Chief 1’s labet RE:A:CH, og noget tyder på, at de to producere har fat i den lange ende, for selvom pigerne kun netop har meldt deres ankomst på den danske livescene, er Gabriellas blevet support for hit-bandet L.I.G.A, på en lang række koncerter på deres forårstour, bl.a. i Købehavn og Aarhus.

Et energisk og unikt sceneshow

I januar gav Gabriellas en succesfuld debutkoncert på VEGAs Ideal Bar. Her var det tydeligt, at Gabriellas mange timer i studiet med Remee og Chief 1 i den grad gav pote. Pigerne leverede en både professionel og nærværende optræden og fik med det samme skabt en fantastisk stemning i det propfulde lokale. Bandet har skabt et stærkt udtryk med fængende melodier og signifikante vokaler. Den bærende skandinaviske lyd er med et twist af Bangles, Icona Pop og Ronettes. Modsat mange kvindlige artister i dag, skiller Gabriellas sig ud ved ikke at spille på sex eller forsøge at være "bad ass" som mænd. I stedet giver de alt, hvad de har på scenen i form af dans, kraftfulde vokaler og særligt forsangeren har en meget indlevende performance. “Via dans og musik gør vi poesi levende!”, siger forsangeren Gabriela. Bandet består desuden af Anne-Sofie på bas, Cecil på guitar og Sarah på trommer.

Med Gabriellas er man garanteret et underholdende og energisk show, der ikke er som andres. De er utvivlsomt "ones to watch" på den danske musikscene.


Mere info: