Du er her: ForsideNyhederKursustilbud til håndværkere i energioptimering og kundefokus.

Kursustilbud til håndværkere i energioptimering og kundefokus.

Faxe Kommune er gået sammen med EUC Sjælland, Energitjenesten i Køge, samt Greve, Stevns, Køge og Solrød kommuner for at tilbyde 2x2 dages kursus til håndværksvirksomheder, der ønsker at blive fagligt opkvalificeret inden for energioptimering og kundefokus.

Kurset består af 2 moduler af hver 2 dages varighed og dækker emnerne; energioptimering af boliger, samt kundefokus og valg af klimaløsninger. Man kan tage begge moduler eller nøjes med ét. Kurset udbydes til håndværkere i Greve, Faxe, Stevns, Solrød og Køge kommuner og foregår i Amu-regi. Kurset er målrettet kompetenceopbygning inden for klimaskærm.

Kurset afholdes på EUC Køge, Lyngvej 25 c, 4600 Køge

• Energioptimering af boliger (den 10.-11. november 2014).
  • Kundefokus og valg af klimaløsninger (den 17.-18. november 2014).

Kursusgebyr betales af deltager og følger almindelig takst for AMU-kurser.

Tilmelding skal ske på www.efteruddannelse.dk. Du kan finde kurserne ved brug af følgende kviknumre:

• Energioptimering af boliger: kviknr.: 37340150718
  • Kundefokus og valg af klimaløsning: kviknr.: 37340150719