Du er her: ForsideNyhederMotionshold for tunge drenge og kvinder med kurver

Motionshold for tunge drenge og kvinder med kurver

Granvoksne mænd i Karise
Ønsker du at komme i gang med at træne sammen med andre, som også er i dårlig form og vejer for meget, som kom med på et af holdene. Stemningen er i top, for der lægges vægt på fællesskab samt sjov og varieret træning.

Faxe Kommune har de seneste år samarbejdet med foreninger om hold for voksne, som ligesom de ”Rigtige mænd” i tv-programmet er i dårlig form eller vejer for meget. Indtil nu har omkring 150 kvinder og mænd deltaget. Deltagerne har svedt og grinet sig til bedre form og øget velvære, og en hel del har også tabt fedt og fået flere muskler.

Haslev Amatør Bokse Klub tilbyder atter holdet "Cross´n´box-fit" for mænd og kvinder. Træningen bliver en kombination af det bedste fra motionsboksning og crossfit. Træningen vil være meget varieret, og kan bestå af gulvøvelser, bokseøvelser, sjipning, hockey, mm. Der er træning tirsdage og torsdage kl. 19.15-20.15. Du kan træne den ene eller begge dage. Prisen er den samme: 100 kr. for indmeldelse og herefter 99,- kr. om måneden. Træningen starter d. 15. august og foregår i klubbens lokaler på Finlandsgade 24 i Haslev. For at tilmelde dig kan du sende en e-mail til Haslev.abk@hotmail.com eller møde personligt op i klubben.

Karise Idræts Klub fortsætter deres succesfulde hold for henholdsvis mænd og kvinder.
”Granvoksne Mænd XL+” er varieret puls- og styrketræning, og foregår i Karise Hallen. Der er to hold. Man kan gå på det ene eller begge hold. Hold 1 er mandage fra kl. 19.30 - 20.15 og hold 2 er torsdage kl. 20.00 – 20.45.
Kom i form - kvinder XL+" er varieret puls- og styrketræning, og foregår i Tumlesalen i blok A på Karise Skole. Der er to hold. Man kan gå på det ene eller begge hold. Hold 1 er mandage fra klokken 17.45 - 18.45 og hold 2 er onsdage kl. 17:20-18:20.
Holdene starter i uge 36. Prisen er 595 kr. for ét hold og 895 kr. for begge hold. Tilmelding sker via klubbens hjemmeside: kikgymnastik.dk

I tillæg til træningen kan deltagerne få målt kroppens fordeling af muskler og fedt samt få individuelle sundhedssamtaler af sundhedskonsulenter fra Faxe Kommune. Sundhedssamtaler er for borgere i Faxe Kommune med BMI over 30 og foregår på Faxe Sundhedscenter indenfor normal arbejdstid.

Du kan læse mere om holdene på www.faxekommune.dk/utraenede-voksne