Du er her: ForsideNyhederNyt fra Musikskolen

Nyt fra Musikskolen

Musikskolen

Slip din indre sangfugl løs.

Musikskolen har 3 ledige pladser til solosang - tilmelding: "først til mølle" på musikskolen.faxekommune.dk/tilmelding

Undervisningen er både for øvede sangere og nybegyndere; kort sagt: alle der har mod på at gå i dybden med stemmens mange udviklingsmuligheder. - Alderskrav: Fra 8. klasse -> 25 år.

De ledige tider ligger onsdag kl. 15.00, 20.20 og 20.40 i Haslev.

Underviser: Mette Abraham

Læs mere her.

Kulturnat i Faxe Musikskole – kom og spil med!

Fredag d. 30. september holder Faxe Musikskole åbent hus i anledning af Haslev Kulturnat. Dette års tema er ”De brølende 20’ere”, der vil danne rammen om en række arrangementer rundt omkring i byen – heraf en åben jamsession på musikskolen.

Fra kl. 19.20 åbner musikskolen dørene op for en jamsession med musik fra 1920’erne. På scenen vil man kunne opleve musikskoleelever og –lærere, men også elevernes forældre, tidligere elever i musikskolen, og alle andre opfordres til at møde op og spille med. Datidens hits som fx After You’ve Gone, Sweet Georgia Brown og Bye, Bye Blackbird er blandt meget andet på programmet. Der er således lagt op til en hyggelig, festlig og uformel aften, hvor man mødes på tværs af alder og erfaring i musikkens fællesskab.

Noder til et uddrag af 1920’ernes populærmusik kan rekvireres ved henvendelse til Faxe Musikskole, ligesom spørgsmål til arrangementet kan rettes hertil.

Praktisk information:

Tid: fredag den 30. september kl.19.20-22.00