Du er her: ForsideNyhederMusikskolen inviterer til debat med hjerneforsker: "Hvad kan musikken gøre for borgere i Faxe Kommune?"

Kjeld Fredens
Musikdebat med hjerneforskeren Kjeld Fredens tirsdag den 21. marts 2017 fra kl. 19.30 til kl. 21.00 i den store sal (mødelokale 3) i kælderen på Haslev Bibliotek, Jernbanegade 62 - indgang fra Rådhusstien. Arrangementet er gratis, og kræver ikke tilmelding.

Kom og få et bud på, og en diskussion af, hvad musikken gør for mennesket i det hele taget, og hvad musikken gør lokalt for mennesker i Faxe Kommune.

Hjerneforskeren Kjeld Fredens guider os igennem en foredrags/debataften i musikkens tegn.

Kjeld Fredens er ikke uden grund en af landets mest anvendte foredragsholdere.

Han har underholdt fulde sale i mere end 25 år omkring ledelse, læring, innovation og vores forunderlige hjerne, og altid med en fantastisk blanding af indsigt, passion og humor.