Du er her: ForsideNyhederNu er det tid til at betale 1. rate ejendomsskat for 2018

Nu er det tid til at betale 1. rate ejendomsskat for 2018

Sidste rettidige betalingsdato er den 12. februar 2018.

Hvad med betalingsservice

Er din ejendomsskat tilmeldt betalingsservice, vil den automatisk blive betalt ved forfald.

Du bør dog altid kontrollere, at beløbet står opført på den betalingsoversigt, du modtager og at beløbet er afregnet til Faxe kommune.

Er din ejendomsskat ikke tilmeldt betalingsservice, er der sendt et girokort for 1. rate 2018 til din digitale postkasse.

Den er i din e-boks den 23. januar 2018.

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler min ejendomsskat til tiden?

Ved betaling efter sidste rettidige betalingsdag, skal du betale 0,4 % i rente pr. påbegyndt måned.

Ved manglende betaling vil du modtage rykkerskrivelse med rykkergebyr kr. 250,00.

Hvor kan jeg få mere information?

Du er meget velkommen til at kontakte Borgerservice på telefon 56 20 30 00 eller på mail ejendomsskat@faxekommune.dk