Du er her: ForsideNyhederOpera i det fri på Gisselfeld Kloster – igen i år !

Opera i det fri på Gisselfeld Kloster – igen i år !

Storstrøms Kammerensemble
Billetsalget er startet ! ... Gisselfeld Kloster og Faxe Kommune inviterer igen ud i det sommerklædte landskab med et flot operaprogram i samarbejde med Storstrøms Kammerensemble.

Operahits i det fri finder sted: søndag den 15. juni 2014, kl. 14-16 i Lysthaven i Gisselfeld Klosters Slotspark, hvor der normalt ikke er adgang for offentligheden.

For musikken står Storstrøms Kammerensemble med sine 8 faste musikere.

I år har Storstrøms Kammerensemble inviteret sopranen Sofie Elkjær Jensen og tenoren Gert Henning-Jensen med til nogle af de smukkeste steder rundt om Storstrømmen.

Sofie Elkjær Jensen er en af vores mest lovende unge sangere, hun er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og på Operaakademiet i København.

Tenor Gert Henning-Jensen har sunget de fleste operapartier inden for det lyriske tone repertoire. Efter uddannelsen på Operaakademiet og på Mozarteum i Salzburg har han været fast tilknyttet Det Kongelige Teater. I dag synger han på verdens store operahuse og koncertsale.

Det endelige program for operaaftenen er ved at blive finpudset og det er i år igen med de bedste operatoner og et flot syngende sangerpar.

Der er mulighed for at købe øl, vin, vand, kaffe og kage i pausen.

Tid, sted og billetsalg:

Søndag den 15. juni 2014 fra kl. 14-16 med indlagt pause (Lysthaven åbner kl. 13.00), Gisselfeldvej 5A, 4690 Haslev.

Billetter på www.billetlugen.dk, herudover kan billetterne købes på bibliotekerne i Haslev, Faxe og Dalby (bibliotekernes åbningstider) samt Haslev Bøger & Papir (kun mod kontanter).

Billetpriser: 160 kr. for voksne og 50 kr. for børn under 18 år. Pris ved indgangen er 200 kr. for alle.

Parken er åben for besøgende i tidsrummet kl. 10-17.

Det er tilladt at medbringe egen mad, tæpper og små klapstole.