Du er her: ForsideNyhederOpera i det fri på Gisselfeld Kloster – successen fortsætter !

Opera i det fri på Gisselfeld Kloster – successen fortsætter !

Opera i det fri - Gisselfeld
Billetsalget er startet ! Gisselfeld Kloster og Faxe Kommune inviterer igen ud i det sommerklædte landskab med et flot operaprogram i samarbejde med Storstrøms Kammerensemble.

Operahits i det fri finder sted:

søndag den 21. juni 2015, kl. 14.00 til kl. 16.00 i Lysthaven i Gisselfeld Klosters Slotspark, Gisselfeldvej 5A, 4690 Haslev

Lysthaven er normalt ikke åben for offentligheden.

For musikken står Storstrøms Kammerensemble med sine 8 faste musikere.

I år har Storstrøms Kammerensemble inviteret sopranen Vibeke Kristensen og baryton Palle Knudsen med til nogle af de smukkeste steder rundt om Storstrømmen.

Vibeke Kristensen – er norskfødt og uddannet på Det norske musikkonservatorium i 2006. Hun fik sin debut på Det Kgl. Teater i København i 2004. Udover flere større og mindre roller på Det Kgl. Teater, har hun også gæstet Den Jyske Opera flere gange, og blev i 2012 tildelt prisen som Årets sanger (Operaens venner) for sin præstation i titelrollen i ”Snehvides spejl” af Niels Marthinsen. Derudover har hun sunget flere store roller på norske operascener. Hun optræder hyppigt som solist i oratorier og messer og har optrådt med de fleste symfoniorkestre i Skandinavien. Vibeke Kristensen har modtaget flere prestigetunge priser og legater, bl.a. Ålborg operapris i 2012.

Palle Knudsen - har været medlem af Den Kongelige Operas solistensemble siden 1999 og har med sin udsøgte stemme og sit fornemme karakterspil legemliggjort en lang række af operaens vigtigste barytonroller som Don Juan, Papageno, Figaro, Guglielmo, Sharpless og Wofram. Han debuterede i Philip Glass’ Orphée i Turbinehallerne 1998. Af hans vigtigste partier på Det Kongelige Teater kan vi bl.a. nævne: Mozart-partier som Papageno i Tryllefløjten, Greven i Figaros bryllup og titelpartiet i Don Juan. Palle Knudsen er en meget benyttet koncertsanger og oratoriesolist, og har været solist med blandt andet DR Radiokammerkoret, DR Radiosymfoniorkestret, Collegium Musicum samt sunget ved koncerter på slottet i Stockholm, i Skt. Petersborg Filharmonien, på operaen i Hanoi og i Pest Vigad i Budapest.

Bemærk: Lysthaven åbner først kl. 13 pga. orkesterprøve.

Billetsalg:

Billetlugen: http://www.billetlugen.dk/da/event/opera-i-det-fri-paa-gisselfeld-2

Place2book: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=d6119c7e0f

Derudover kan billetterne købes hos boghandlerne i hhv. Haslev og Faxe i deres åbningstid (kun mod kontanter).

Billetpriser: 160 kr. for voksne og 50 kr. for børn under 18 år. Pris ved indgangen er 200 kr. for alle. Parken er åben for besøgende i tidsrummet kl. 10-16.

Det er tilladt at medbringe egen mad, tæpper og små klapstole.

Der er mulighed for at købe øl, vin, vand, kaffe og kage i pausen.