Du er her: ForsideNyhederOpera Galla i det fri på Gisselfeld Kloster – successen fortsætter!

Opera Galla i det fri på Gisselfeld Kloster – successen fortsætter!

sopranen Ylva Kihlberg
Billetsalget er startet! Gisselfeld Kloster og Faxe Kommune inviterer igen ud i det sommerklædte landskab med et flot operaprogram i samarbejde med Storstrøms Kammerensemble.

Opera Galla i det fri finder sted:

Søndag den 12. juni 2016, kl. 14-16 i Lysthaven i Gisselfeld Klosters Slotspark, Gisselfeldvej 5A, 4690 Haslev

Lysthaven er normalt ikke åben for offentligheden. Bemærk: Lysthaven åbner først kl. 13 pga. orkesterprøve.

Billetsalg:

Billetlugen på: http://www.billetlugen.dk/da/event/opera-galla-i-det-fri-paa-gisselfeld/billetter
Place2book på: https://www.place2book.com/da/14502/list/EM3881

Derudover kan billetterne fra fredag den 29. april købes hos boghandlerne i hhv. Haslev og Faxe i deres åbningstid (kun mod kontanter).

Billetpriser: 160 kr. for voksne og 50 kr. for børn under 18 år. Pris ved indgangen er 200 kr. for voksne og 100 kr. for børn under 18 år. Parken er åben for besøgende i tidsrummet kl. 10-16.

Det er tilladt at medbringe egen mad, tæpper og små klapstole.

Der er mulighed for at købe øl, vin, vand, kaffe og kage i pausen.

For musikken står Storstrøms Kammerensemble med sine 8 faste musikere.

I år har Storstrøms Kammerensemble inviteret sopranen Ylva Kihlberg og tenoren Niels Jørgen Riis med til nogle af de smukkeste steder rundt om Storstrømmen.

Ylva Kihlberg – Ylva er født i Sverige og debuterede på Det Kongelige Teater i 2000 som Mimi i Puccinis La Bohéme og har været ansat som solist ved Den Kongelige Opera lige siden.

Hendes vigtigste partier på Det Kongelige Teater er:

Mimi i Puccinis La Bohéme.
Michaëla i Bizets Carmen.
Donna Elvira i Mozarts Don Juan.
Liza i Tjajkovskijs Spar Dame.
Fiordiligi i Mozarts Cosi fan tutte.
Grevinden i Mozarts Figaros bryllup.
Gutrune i Wagners Ragnarok.
Vitellia i Mozarts Titus.
Lena i Sørensens Under himlen.
Tatjana i Tjajkovskijs Eugen Onegin
Marie i Bergs Wozzeck
Selma i Poul Ruders Dancer in the Dark
Lady Billows i Brittens Albert Herring.
Jeanne i Djævlene fra Loudon.
Den opsynshavende søster i Puccinis Ill Trittico.

Hun har modtaget ridderkorset samt Elisabeth Dons Mindelegat.

Niels Jørgen Riis – er en af Danmarks førende tenorer.

På Det Kongelige Teater har han sunget størstedelen af de vigtigste tenorroller og har været ansat i Den Kongelige Operas Solistensemble siden 1998.
Han debuterede på Det Kongelige Teater som Lehrbube i Wagners Mestersangerne 1996.

Hans vigtigste partier på Det Kongelige Teater er:

Nemorino i Donizettis Elskovsdrikken.
Alfredo i Verdis La Traviata.
Leander i Carl Nielsens Maskarade.
Belfiore i Rossinis Rejsen til Reims.
Hertugen i Verdis Rigoletto.
Titelpartiet i Massenets Werther.
Fenton i Verdis Falstaff.
Rodolfo i Puccinis La Bohème.
Macduff i Verdis Macbeth.
Lenskij i Tjajkovskijs Eugen Onegin.
Edgardo i Donizettis Lucia di Lammermoor.
Romeo i Gounods Romeo og Julie.
Luigi i Il trittico af Puccini.

I 2001 modtog han Axel Schiøtz Prisen og fik samme år også Edith Allers Mindelegat og Holger Bruusgaards Legat.