Du er her: ForsideNyhederSå er der fyraftensfilm!

Så er der fyraftensfilm!

Hjemme hos Jette og Bent Schmidt
Faxe Kommunes Arkiver er klar med fyraftensfilmen "Hjemme hos Jette og Bent Schmidt" fra 2008. Den vises torsdag den 29. januar kl. 16.30 i salen på biblioteket, Jernbanegade 62 i Haslev (indgang fra Rådhusstien). Der er gratis adgang.

Filmens titel ”Jeg har aldrig haft tid til at kede mig” fortæller meget godt, hvad der er i vente.

Filmen er uddrag fra et portræt af en kreativ, aktiv og engageret tilværelse i Haslev.

Bent Schmidt var i over 25 år seminarielektor ved Haslev Seminarium. Han har undervist børn, lærerstuderende og folkeskolelærere i tegning, maleri, grafik og skulptur, og selv er han selvfølgelig også kunstner med en stor kunstproduktion bag sig.

I filmen ser vi nogle af værkerne, og Bent Schmidt fortæller om sit liv i Haslev.

Jette Schmidt fortæller om sit møde med Haslev og om sit arbejdsliv som underviser på sprogskoler. Jette Schmidts engagement har også mange facetter: flygtninge, forbrugergruppe, høstfester m.m.

En film af Jørgen Skov og Tom Neerhauge. Filmen varer ca. 1 time.

Alle er velkomne!

Program for hele sæsonen kan hentes i Faxe Kommunes Arkiver.

Programmet kan også downloades fra vores hjemmeside: http://lokalarkiv.faxekommune.dk