Du er her: ForsideNyhederHvem skal have Faxe Kommunes facadepris?

Hvem skal have Faxe Kommunes facadepris?

Faxe kommune, Facadepris
Teknik- og Miljøudvalget har tidligere besluttet, at udvalget hvert forår tager stilling til præmiering af godt og smukt byggeri- eller anlægsarbejde i Faxe Kommune.

Facadeprisen kan gives til ejere af bygninger, pladser eller miljøer, hvor der ved nybygning eller renovering er gjort en særlig indsats for at forskønne bygningen, pladsen eller miljøet.

Facadeprisen kan kun gives til projekter, der er synlige for offentligheden, og uddeles for arbejder, der er afsluttet i det foregående år. Projektet skal således være afsluttet i 2015. Prisbelønningen er et beløb på 5.000 kr. og et facadeskilt.

Til og med den 15. marts 2016 er der mulighed for at indstille bygge- eller anlægsprojekter, som bidrager til kommunens forskønnelse.

Du kan læse mere om Facadeprisens retningslinjer på følgende link

Du har mulighed for at indstille et projekt på følgende link

Du kan læse om de sidstes års Facadepris modtagere på følgende link