Du er her: ForsideNyhederHvad skal pladsen ved Jernbanegade 6 hedde?

Hvad skal pladsen ved Jernbanegade 6 hedde?

Hvad skal pladsen hedde?
Deltag i navnekonkurrencen og vind et gavekort på 500 kroner.

Den nye plads på Jernbanegade 6 i Haslev mangler et navn. Hvis du har et godt forslag, så vil Teknik & Miljøudvalget rigtig gerne høre dit forslag. 

Udvalget har faktisk udskrevet en konkurrence, og du kan vinde et gavekort til en værdi af 500 kroner til Haslev Handelsstandsforening, hvis dit forslag er blandt de tre bedste.

Du skal sende dit forslag, så Faxe Kommunes Plan & Miljø-afdeling har det senest mandag den 6. august. Du kan sende forslaget til plan2@faxekommune.dk, og efter fristens udløb vil Teknik & Miljøudvalget gennemgå alle forslag og finde de tre bedste.
Gavekortene bliver overrakt, når kommunen navngiver pladsen ved et arrangement i sensommeren – dette arrangement kommer der mere om senere.

Byfornyelsen i Haslev
Byfornyelsen med nye byrum i Jernbanegade, ved supermarkederne i Nørregade og de tre nye passager mellem Nørregade og Jernbanegade er ved at være afsluttet.

Med projektet er der blandt andet skabt en ny offentlig plads på Jernbanegade 6.

Tidligere lå der en bygning eller snarere en ruin, som Faxe Kommune erhvervede til nedrivning. Selve passageprojektet er et særligt byfornyelsesforsøg 100 procent støttet af Trafik- Bygge- og Boligstyrelsen. Det er derfor et vilkår, at passagerne herunder den nye plads skal være offentligt tilgængelig i mindst otte år.

Teknik- og Miljøudvalget forbeholder sig retten til at vælge et af de tre vindende forslag eller at se bort fra alle indkomne forslag og vælge et helt andet navn.