Du er her: ForsideNyhederSpillestedskoncert med Kim Sagild den 29. november

Spillestedskoncert med Kim Sagild den 29. november

Kim Sagild
En moderne fusion af jazz, rock og brasiliansk inspireret musik.

Opvarmning: "Skabende Musik" (Faxe Musikskole)

Hvor: Kultunariet, Søndergade 12 A, 4690 Haslev

Hvornår: Tirsdag den 29. november 2016 kl. 19.00 - Dørerne åbner ca. 15 min. før koncertstart

Hvordan køber jeg billet: https://www.place2book.com/da/9723/list/EM2774 (fra fredag den 30. september kl. 12.00) eller på Faxe Kommunes Biblioteker, samt ved døren.

Hvad koster det: 80 kr. + gebyr per styk

Hvem arrangerer koncerten: Spillestedet (Faxe Kommunes Biblioteker, Kultur & Fritid og Faxe Musikskole)

Hvis du vil vide mere...:

Kim Sagild har et langt og imponerende generalieblad, hvor han har markeret sig på den danske musikscene gennem de sidste fire årtier. Vi kender ham som producer og sideman på nogle af 80‘erne og 90‘ernes markante udgivelser. Han har samarbejdet med navne som Nanna, Thomas Helmig, Kasper Winding, Aske Bentzon og Nikolaj Steen. De senere år har han arbejdet med at lave sin egen musik og den 2. marts udkom han med sit andet solo album “SOM EN HUND UDEN SNOR…”

Kim Sagild og hans band præsenterer blandt andet sange fra det nye album om det fede ved endelig ikke at være ung mere. Tekster der med lethed og dybde fortæller om frigørelse, tidens modebegreber, selvovervurdering, ro, kærlighed og tanker om livet og døden. En koncertoplevelse med svingende rytmer og et orkester, der leger med toner og feeling fra jazz, rock og brasiliansk inspireret musik med klare referencer til de unge år i Buki Yamaz.

Alle sange på det nye album er indspillet live i eget studie uden brug af loops, sampling og programmering med autentisk livesound og intensitet, og sådan bliver musikken spillet til koncerterne.

Se også https://www.kimsagild.dk