Du er her: ForsideNyhederSpillestedskoncert med Tobias Trier tirsdag den 26. januar

Spillestedskoncert med Tobias Trier tirsdag den 26. januar

Tobias Trier
Koncerten foregår på Spillestedet, Faxe Musikskole, Præstevænget 23, 4690 Haslev, tirsdag den 26. januar kl. 19.30. Prisen er 60 kroner plus et lille gebyr pr. billet. Billetterne kan købes på musikskolen.faxekommune.dk - på Faxe Kommunes Biblioteker & Borgerservice - samt ved døren, hvis der er flere billetter.

Tobias Trier har ord og toner i sin magt, når han vender hverdagslivet på vrangen og tager brydergreb med den moderne mands kvaler, laster og længsler.

Det kan man opleve i en række iørefaldende melodier og finurlige tekster når han optræder i Haslev.

”Når jeg står på en scene, så tænder jeg. Jeg giver mig hen på en rejse, som jeg aldrig helt ved, hvor ender. Jeg har musikken i blodet. Jeg elsker at tage publikum med på rejsen og lade deres input være med til at bestemme vejen”, siger Tobias Trier.

Og netop Tobias Triers hjemmevante opførsel på en scene skaber en særlig stemning blandt publikum, når han frækt blander pop, hiphop, latinamerikanske rytmer og overraskende breaks. Og når han leverer kærlighedssange, hvor Trine rimer på margarine, og sange om letmatroser, der begraves i æblemos og på stedet digter sange til kvinderne i salen, er det meget svært ikke at blive revet med.

”Jeg bruger musik, som en måde at bearbejde mit liv på. Jeg håber, at andre også kan få noget ud af det. Jeg har lært fra min mor Dea Trier Mørch, som var forfatter, at man skal skrive om noget, der betyder noget for én selv. Så i takt med, at mit liv ændrer sig, ændrer mine sange sig også.”, siger Tobias Trier.

Han lover, at en koncert med ham altid er en intens og morsom musikalsk oplevelse.

”Mit motto er, at musik skal være fysisk. Musik skal få folk til at græde, grine eller danse. Sådan er mine koncerter, de bringer publikum gennem hele følelsesregistret”.

Tobias Trier debuterede i år 2000 med albummet ”Bag de blå persienner”. Siden da har han slået sit navn fast som en væsentlig sangskriver og entertainer på den danske musikscene. I 2012 udgav han sit 6. solo album ”Elektrisk regn”, som bl.a. blev ugens album på P4.

Senest har han udgivet albummet “Lige nu” med orkester-projektet Manifest.

Support er elever fra Faxe Musikskoles talentlinje, ”Skabende Musik”.