Du er her: ForsideNyhederSSP-medarbejderne bliver mere synlige i gadebilledet

SSP-medarbejderne bliver mere synlige i gadebilledet

Resten af året vil Faxe Kommunes SSP-medarbejdere være til stede i nattelivet i Haslev.

På baggrund af den seneste tids uro i nattelivet i Haslev har SSP-styregruppen besluttet at prioritere SSP-medarbejdernes indsats i efteråret; de skal i højere grad være mere synlige i gadebilledet.

Helt konkret indebærer det, at en-to SSP-medarbejdere vil være til stede i Haslev by fra klokken 22.00 til klokken 02.00 hver fredag og lørdag fra uge 44 til og med uge 49.

SSP-styregruppen har blandt andet på baggrund af borgermødet den 5. oktober holdt et ekstraordinært møde den 2. november. På stormødet blev blandt andet drøftet en række mulige tiltag til at skabe tryghed i Haslev by, og det har ført til SSP-styregruppens prioritering.

Fokus fra SSP vil være:
At skabe tryghed blandt nattelivets gæster
At være opsøgende i forhold til observationer, udsagn og hændelser
At være dokumenterende i forhold til grupperinger, også blandt unge der udviser god adfærd
At skabe grundlag for almene og særlige initiativer, der dels sikrer tryghed, dels skaber mulighed for fornyet positiv retning for de unge, som udviser uhensigtsmæssig adfærd

SSP's fokus er således den brede målgruppe, men kombineret med fokus på de unge, som udviser uhensigtsmæssig adfærd.

Natteravnene vil fortsat gøre en stor indsats i forhold til den brede målgruppe.

SSP's og Natteravnenes indsats suppleres af politiets indsats. Politiet har fokus på borgernes tryghed med mulighed for indgriben over for uhensigtsmæssig adfærd begået af den enkelte.

SSP-styregruppen har i øvrigt udpeget SSP-medarbejder Christina Hansen som repræsentant i den tværgående gruppe, som er nedsat for at skabe mere tryghed i Haslev.

Formand for SSP-styregruppen, René Tuekær, udtaler:
- Jeg er overbevist om, at SSP-medarbejdernes større synlighed i bybilledet vil skabe en øget tryghed. I begyndelsen af det nye år vil vi evaluere indsatsen.