Du er her: ForsideNyhederStatsministeren og Løkkefonden starter etape i Faxe

Statsministeren og Løkkefonden starter etape i Faxe

Løkkefonden har etapestart i Faxe tirsdag den 27. juni
Tirsdag den 27. juni sætter statsminister Lars Løkke Rasmussen og borgmester Knud Erik Hansen sig i sadlerne for at cykle med på fjerde etape i Løkkefondens Challenge. Etapestart er i Faxe.

En håndfuld af de cirka 80 drenge, som cykler med på Løkkefondens Challenge - et 500 kilometer langt cykelløb - er fra Faxe Kommune.

Tirsdag den 27. juni klokken 10.15 er der etapestart på den fjerde etape, og det foregår ved Kirketorvet i Faxe.

Både initiativtager til Løkkefonden, statsminister Lars Løkke Rasmussen, og borgmester Knud Erik Hansen cykler med.

Før feltet sendes afsted bliver der sagt et par bevingede ord fra Jesper Worre, som i dag er løbsdirektør for Post Danmark Rundt, statsministeren og borgmesteren.

Der er flere tiltag på plads i Faxe for at gøre dagen særlig.

Løbeklubben Sibirien står bag et løb, man kan deltage i med start samme sted som cyklisterne.

Og på Kirketorvet vil der være auktion fra klokken 11.20.

Seks lokale kunstnere har doneret hver et værk til auktionen, hvor pengene går til Løkkefondens Challenge-program. På den måde vil flere unge mænd få mulighed for at deltage fremover - og på den måde få motivation og støtte til at finde ind på sporet igen.

Det er Yvonne Erbs, Charlotte Clante, Marianne Piil, Ivan Valentin, Birgitte Gyrd og Tine Meyer, som har doneret værker til det gode formål.

Fra klokken 12 er der børneaktiviteter på Vinkældertorvet, hvor man også kan købe sig lidt at spise.