Du er her: ForsideNyhederStorstrøms Symfoniorkester spiller på Rønnede Kro søndag d. 27. september kl. 19.30

Storstrøms Symfoniorkester
Rønnede Kro og Faxe Kommune inviterer i samarbejde til koncert med Storstrøms Symfoniorkester søndag d. 27. september 2015 kl. 19.30.

Symfoniorkestret spiller uddrag af Telmann, Gershwin, Mendelssohn, Biber og Holst i den store sal. Koncerten varer ca. 1½ time incl. pause.

Der er lagt op til en musikalsk og hyggelig aften med mulighed for at spise på kroen før koncerten(husk forudreservation), eller at høre koncerten (uden mad) men med mulighed for at købe drikkelse i baren – inden koncerten starter eller i pausen. Billetterne sælges efter ”først til mølle” princippet.

Billetter til koncerten koster 50 kr. og disse kan reserveres ved at ringe til Rønnede Kro på tlf. 44 22 30 00. De reservede billetter og evt. usolgte billetter skal betales ved døren – men kun mod kontanter eller via Mobile pay. Oplysning om usolgte billetter kan stiles til Rønnede kro på koncertdagen.

Storstrøms Kammerensemble udgør stammen i Storstrøms Symnoniorkester. Ensemblet er finansieret af staten og de fem kommuner, Guldborgsund, Lolland, Vordingborg, Næstved og Faxe Kommuner. Ensemblet holder til på Fuglsang i Guldborgsund kommune.

Læs mere om ensemblet her: