Du er her: ForsideNyhederSucces med stressforebyggelse - nyt kursus i august

Succes med stressforebyggelse - nyt kursus i august

Skab en stressfri hverdag

Faxe Kommune har to gange udbudt kursus for borgere med stresssymptomer. Evalueringen viser, at deltagernes stressniveau falder markant i de 6 uger kurset varer, og at kvinderne kan bruge både den viden og de redskaber, de får med sig, samtidig med at de har stor glæde af at dele erfaringer med ligesindede. En tidligere deltager udtaler:

 "Kurset har givet mig et kærligt spark til at huske mig selv i pressede perioder af livet. Jeg har fået genopfrisket alle de forebyggende øvelser, der hjælper mod stress. Det er for mit vedkommende "at leve mere i nuet", sove godt, spise sundt og dyrke motion flere gange om ugen. Jeg har haft stor glæde af at dele oplevelsen sammen med andre kvinder. Det er særligt stærkt, at vi minder hinanden om, at vi ikke er alene om følelsen af stress og travlhed - det er ganske enkelt menneskeligt!”

Nyt kursus i august

Det næste ”Skab en stressfri hverdag”-kursus bliver for kvinder i alderen 45-67 år, der er i arbejde eller under uddannelse og som ofte oplever symptomer på stress. Symptomer på stress kan være hovedpine, manglende energi, hjertebanken, dårligt humør, søvnproblemer. Deltagerne skal ligeledes bo i Faxe Kommune og være i stand til at gå nogle kilometer i naturen. Kurset er ikke målrettet stress-sygemeldte.

Kurset består af 6 kursusgange á 2½ times varighed. Der er 12-16 deltagere på holdet.

På kurset vil deltagerne blandt andet blive bevidstgjort og lære om stress; prioritering og planlægning; hvad der fremme trivsel; mindfulness; kommunikation med mere. Vi veksler mellem teori, øvelser, erfaringsudveksling og aktiviteter i naturen.

Kurset starter 15. august og afholdes tirsdage kl. 17.30 – 20.00 på Faxe Sundhedscenter. Underviserne er Mette Turms, som er psykoterapeut, stresscoach og mindfulness-instruktør samt Anne Rosell Holt, som er sundhedskonsulent og mindfulness-instruktør.

Yderlige information

Klik her for at læse mere om kurset og om hvordan du tilmelder dig