Du er her: ForsideNyhederTa’ biblioteket med på ferie

Ta’ biblioteket med på ferie

Feriepakker
Er I i tvivl om, hvad I skal læse i ferien, og kunne I tænke jer at blive overrasket?

Kom og lån en personlig feriepakke fyldt med sommerlæsning og inspiration til store som små – uanset om I er til Holland, Jylland eller hængekøje i syden.

Faxe Kommunes Biblioteker og Borgerservice tilbyder at pakke spændende læsestof til jer. Feriepakken kan også indeholde musik, blade, lydbøger og andet godt.

’Generelt er vi ikke den store læsefamilie men kunne godt tænke os at være’

Ovenstående er en kommentar fra en feriepakkebestilling sidste år.  Vi er sikre på, at mange familier kan genkende udsagnet, og det er præcis de læsere, vi vil nå med vores tilbud.

Feriepakkerne kom rigtig godt fra start sidste sommer. Flertallet af bestillingerne var fra kernefamilier med skolesøgende børn, men der var også bestillinger fra større familiegrupper, og der var bestillinger på helt personlige feriepakker.

Læseønskerne fordelte sig meget bredt.  Det var en tydelig tendens både blandt børn og voksne, at man naturligvis vil bruge ferien til at slappe af med gode historier fx krimi, gys og kærlighed, men også til at blive klogere på sine interesser eller hobbies ved at læse fagbøger og magasiner.

Med i feriepakken følger også bøger om rejsemålet, og måske en god lydbog til køreturen.

’Det er ligesom at give gaver’

Bibliotekarerne glæder sig til at finde gode sager frem og måske overraske med noget, I ikke selv var kommet på.

Vores håb er, at nå mange læsefamilier, og at poserne med feriebøger kommer vidt omkring til mange spændende feriemål. Send gerne et postkort fra ferien hjem til biblioteket.

Praktisk information

Feriepakken skal bestilles senest fire hverdage, før I ønsker at afhente den. I kan bestille feriepakker fra mandag 19. juni, og frem til og med torsdag den 31. august.

I bestiller på biblioteket eller på mail, bibliotek@faxekommune.dk.  Skriv lidt om jer selv, og hvornår og hvor I skal på ferie, så får I besked på mail, når feriepakken er klar til afhentning.

I kan også printe og udfylde denne bestillingsseddel, og så tage den med på biblioteket

Bestillingsseddel (PDF-fil åbner i nyt vindue)