Du er her: ForsideNyhederTirsdag den 23. maj 2017 vil flere medarbejdere fra Jobcentret og Jobrehabilitering være ude af huset, da de deltager i en fælles læringsdag.

Nyhed

Kl. 8.00 -16.00 kan du derfor ikke træffe sagsbehandlere og virksomhedskonsulenter fra Team Job & Indsats, sagsbehandlere og virksomhedskonsulenter vedr. ressourceforløb samt medarbejdere fra Faxe Sociale Udviklingscenter der er tilknyttet Din Opkvalificering.

Kl. 12.00 – 16.00 kan du ydermere ikke træffe Team Job & Virksomhedsservice, virksomhedskonsulenterne fra Team Integration & Mentor samt sagsbehandlere vedr. sygedagpenge og jobafklaring fra Jobrehabliteringscentret.