Du er her: ForsideNyhederVirksomhedskonsulenter besøger 200 små og mellemstore virksomheder

Virksomhedskonsulenter besøger 200 små og mellemstore virksomheder

Små og mellemstore virksomheder får i uge 38 besøg af Jobcenter Faxes virksomhedskonsulenter.

Formålet er at fortælle virksomhederne om mulighederne for uddannelse og rekruttering af medarbejdere. Målet for kampagnen er 200 virksomhedsbesøg.

Kampagnen er i tæt samarbejde med Uddannelsesvejen til Vækst, som er et EU-projekt med fokus på uddannelse af ledige og fastansatte medarbejdere. Behovet for faglært arbejdskraft er kraftigt stigende, og det kan være vanskeligt at rekruttere inden for en lang række brancher. Derfor er det meget vigtigt at få opkvalificeret arbejdskraftreserven.

Et andet formål er at få drøftet muligheden for småjobs med virksomhederne. Småjobs er typisk jobs på 2-10 timer om ugen. For mange af de ledige, som er længere væk fra arbejdsmarkedet, kan et fuldtidsjob virke meget uoverskueligt at springe ud i. Her er ordinært arbejde af få timers varighed et rigtigt godt springbræt til selvforsørgelse.

Ønsker du, at din virksomhed får besøg, er du meget velkommen til at kontakte Faxe Kommunes Jobcenter på den direkte virksomhedsadgang via telefon 56 20 35 10 eller på mail jobcenter@faxekommune.dk