Du er her: ForsideNyhederSe vores film om at deltage i et rehabiliteringsforløb

Se vores film om at deltage i et rehabiliteringsforløb

Faxe Kommune har en række rehabiliteringstilbud, der hver især består af undervisnings- og træningsforløb.

Tilbuddet er til borgere med: Hjertesygdom, KOL, diabetes type 2 eller kræft.

Omkring 100 borgere deltager årligt i rehabiliteringsforløbet, som varer cirka tre måneder.  Det består af fysisk træning to gange om ugen, temamøder med oplæg fra fagpersoner og mulighed for dialog og netværksdannelse mellem deltagerne.
Hensigten med forløbet er at give deltagerne inspiration til at leve et godt liv trods sygdom.

For at deltage skal man have en henvisning fra sin egen læge eller fra en sygehuslæge.

Du kan læse meget mere om tilbuddet her eller kontakt sundhedskonsulent Vibeke Bastrup for yderligere information på mail: viba@faxekommune.dk eller mobil: 23 45 73 55

Hvis du har lyst til at høre erfaringer fra deltagere, kan du se med på videoen her: