Du er her: ForsideNyhederVuggestuepersonalet klar til mere leg og bevægelse

Vuggestuepersonalet klar til mere leg og bevægelse

Vuggestuepersonalet er nu DGI certificeret
Vuggestuepersonalet i Faxe Kommune glæder sig ekstra meget i disse dage.

De er nemlig blevet DGI certificeret. For at opnå en sådan DGI certificering skal daginstitutionens personale gennemgå et uddannelsesforløb bestående af fem moduler, hvor der er fokus på både teori og praksis, og det er nu veloverstået.

Det er vuggestuepersonalet hos Maglemuen, Småfolket og Regnbuen i Område Vest, og personalet i Børnehuset Heimdal, Karise Børnehus og Mælkevejen som nu kan kalde sig DGI certificeret.

DGI-forløbet klæder personalet på til at kunne tænke leg og bevægelse ind i hverdagen og tilbyder en række helt konkrete redskaber, ideer og inspiration til, hvordan børns motoriske udvikling kan stimuleres på nye og anderledes måder. Certificeringen opkvalificerer dermed den samlede personalegruppe, og det er de selvsagt ganske stolte af.

Med DGI certificeringen er personalet nemlig klædt på til at kunne understøtte barnets sansemotoriske, emotionelle og kognitive udvikling.

Vi er i den anledning stolte af at kunne bidrage aktivt til Faxe Kommunes sundhedspolitik for mad, måltider og bevægelse ved at skabe bevægelsesglæde i hverdagen med fokus på robuste og læringsparate børn,” siger områdeleder Maiken Højgaard Toftholm.

Vi glæder os til en hverdag, hvor leg og bevægelse bliver en endnu mere aktiv del af hverdagen og ønsker vores personale tillykke med certificeringen,” tilføjer hun.