Du er her: ForsideNyhederYderligere tre grunde solgt i Eco Valley

Yderligere tre grunde solgt i Eco Valley

Yderligere tre grunde er solgt i Eco Valley.
To lokale virksomheder i Rønnede rykker nu ud til den attraktive placering ved Sydmotorvejen. AB Lauridsen Maskiner ApS og Johs. Møllers Maskiner A/S har tilsammen købt tre grunde i Eco Valley.

I begyndelsen af maj solgte Faxe Kommune den første grund i erhvervsområdet Eco Valley ved Sydmotorvejen i Rønnede.

Nu har kommunen indgået aftale med Johs. Møllers Maskiner A/S og AB Lauridsen Maskiner ApS som sammenlagt har købt tre grunde i det attraktive erhvervsområde.

- Det er en stor glæde at byde endnu to virksomheder velkommen i Eco Valley, siger borgmester Ole Vive.

- Denne gang er det to virksomheder, som har haft deres domicil i Rønnede gennem mange år, og som nu har øjnet chancen for at udnytte den langt bedre placering helt op ad motorvejen. Både for synlighed og for bedre infrastruktur. Nu er vi kommet godt i gang med salget, og jeg ser frem til at alle tre virksomheder med deres beslutning vil inspirere andre til at tage samme gode beslutning, tilføjer borgmesteren.

Hans Holm er delejer og administrerende direktør for Johs. Møllers Maskiner A/S, en del af JMM Group.

Han glæder sig over, at virksomhedens behov for mere plads nu kan blive indfriet med købet af Symbiosen 3 og 5 i Rønnede.

- Vi har boet på Industrivej i Rønnede siden midten af 1970'erne, hvor vi har haft salgs- og serviceafdeling af entreprenørmaskiner og kraner i det østlige Danmark. Nu er vores lokalitet blevet for lille, og vi har været på udkig efter mulighed for at udvide, fortæller Hans Holm.

God infrastruktur

En placering tæt på hovedfærdselsåren Sydmotorvejen har stor værdi for Johs. Møllers Maskiner A/S. Dels i forhold til nye, store maskiner som kommer fra fabrikker i Europa, dels i forhold til de maskiner, der kommer ind til reparation. 

Vigtig synlighed

- Vores afdeling i Århus har gennem 20 år haft gavn af placeringen ved motorvejen, så synlighed betyder klart noget for os. Mange af vores kunder bevæger sig rundt via motorvejsnettet, derfor er det et godt sted for os at være synlig, siger Hans Holm og tilføjer:

- Og så har vi jo de rigtige medarbejdere, som har deres base og dagligdag her i Rønnede. Det betyder også noget for os at kunne holde fast i dem. Selvom vores hovedaktivitet jo egentlig er i og omkring hovedstaden.

JMM Group har seks afdelinger i Danmark med sammenlagt cirka 200 ansatte, de 35 i Rønnede.

Hen over sommeren vil planlægningsarbejdet med byggeri af lagerhal, værksted og salgsafdeling gå i gang. Forventningen er, at flytningen fra Industrivej vil ske inden for et år til halvandet.

Klar til at bygge

Hos AB Lauridsen Maskiner ApS på Jyderupvej i Rønnede er Søren Lauridsen og Steffen Hansen også begejstrede over købet af Symbiosen 7.

- Vi er faktisk klar til at sætte spaden i jorden, siger Søren Lauridsen, der sammen med Steffen Hansen ejer AB Lauridsen Maskiner ApS, som har ligget i Rønnede gennem de seneste 14 år.

Virksomheden sælger Kubota entreprenørmaskiner og øvrigt materiel til byggebranchen, ifølge Søren Lauridsen noget af det bredeste sortiment på markedet.

Men også hans virksomhed har fået behov for mere plads, så derfor var tiden moden - ligesom prisen ifølge Søren Lauridsen og Steffen Hansen også var den rette.

- Vi lever ikke af strøgkunder, men det er klart, at det har betydning for os at være synlige. Derfor er både den bedre infrastruktur og synligheden fra motorvejen oplagt for os. Vi glæder os til at komme i gang, siger Søren Lauridsen.

- Vi glæder os rigtig meget over at kunne vise vores sortiment på en langt bedre måde end tidligere, når vi flytter ud til Eco Valley, siger Steffen Hansen.

AB Lauridsen Maskiner ApS vil bygge 2.500 kvadratmeter administration, lagerbygning og klargøringshal. De påtænker at lave et større demonstrationsområde til maskinerne.