Du er her: ForsideDu skal som dagpengemodtager selv booke dine samtaler i Jobcentret fra 1. september 2016

Modtager du dagpenge, skal du fra den 1. september selv booke dine samtaler i jobcentret. Gør du ikke det, bliver du automatisk afmeldt systemet.

Er du medlem af en A-kasse, skal du fra den 1. september 2016 selv booke dine samtaler i jobcentret. Gør du ikke det, bliver du automatisk afmeldt systemet.

Én af tankerne bag den nye beskæftigelsesreform er, at du som borger skal være en aktiv medspiller i vejen mod beskæftigelse. Det skal være lettere for dig at overskue og tage del i dit ledighedsforløb.

Ved selv at have ansvaret for at booke dine samtaler indenfor tidsfristen, kan du selv bestemme, hvornår på dagen det bedst passer dig at komme til samtale i jobcentret.

Gør det selv - allerede nu
Vi opfordrer dig allerede til nu, at booke dine samtaler selv, så du ikke falder ud af systemet, når det fra den 1. september bliver lovpligtigt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jobcenter Faxe på 56 20 30 00.
Alternativt kan du også kontakte en sagsbehandler i telefontiden, som er kl. 9.00 - 10.00.