Du er her: ForsideFrivillighedNyt til frivillige foreninger og frivilligeOplæg fra dialogmøde med de folkeoplysende foreninger den 21. september 2017 på Bavneskolen

Folkeoplysningsudvalget afholdt dialogmøde med de folkeoplysende foreninger på Bavneskolen den 21. september 2017.

Nedenfor er der links til de forskellige oplæg fra mødet, herunder workshops:

Workshop om foreningsportalen - ved Camilla Augustinus:

Workshop om foreningsportalen - ved Camilla Augustinus (PDF-fil åbner i nyt vindue)

Oplæg fra Lina Johansen vedr. åben skole i Næstved Kommune:

Oplæg fra Lina Johansen vedr. åben skole i Næstved Kommune (PDF-fil åbner i nyt vindue)

Generel info vedrørende dialogmødet den 21. september 2017:

Generel info vedrørende dialogmødet den 21. september 2017 (PDF-fil åbner i nyt vindue)

Asya Sarikaya - Workshop om foreningsliv og integration

Asya Sarikaya - Workshop om foreningsliv og integration (PDF-fil åbner i nyt vindue)