Du er her: ForsideTrafik & VejeRåden over vejarealOpsætning af stillads og containere

Opsætning af stillads og containere

Ønsker du at bruge en del af det offentlige vejareal eller en privat fællesvej i byområde til opsætning af container, stillads eller andet materiel, så læs med her

Hvis du i en periode har brug for at placere en container på offentligt vejareal (kørebane, fortov, cykelsti mv.), skal du søge tilladelse ved at logge ind på virk.dk og følge vejledningen.

Ansøgninger om opsætninger af containere behandles af Park & Vej i løbet af få dage. Hvis det haster meget, kan du samtidig med den digitale ansøgning skrive en mail til materielgaard@faxekommune.dk.

Ved ansøgninger om yderligere materiel - stillads, skurvogne eller lign. er det Center for Plan & Miljø, Trafik der behandler ansøgningen. Ansøgningerne behandles ligeledes i løbet af få dage, men gør opmærksom på, at der i travle perioder kan være op til 7 arbejdsdages behandlingstid.

Vær opmærksom på, at selvom det er til et privat hus, der er behov for at opsætte materiel på vejarealet, er det i langt de fleste tilfælde ejeren af materiellet, der skal ansøge om tilladelse til opsætning på vejarealet.