Du er her: ForsideTrafik & VejeRåden over vejarealRegulativ for anvendelse af offentlige vejarealer og pladser i Faxe Kommune

Regulativ for anvendelse af offentlige vejarealer og pladser i Faxe Kommune

Her finder du reglerne for lån af de offentlige torve og pladser i Faxe Kommune.

Du kan låne en af pladserne eller vejarealet ved at sende en ansøgning til Trafikafdelingen i Center for Plan & Miljø. Ansøgningen skal være sendt min. 15 arbejdsdage før arrangementet ønskes afholdt.

De frie pladser og vejareal kan anvendes til udstilling, oplysende virksomhed, optræden, salg, teater, cirkus, motions-og cykelløb, musik, agitation, demonstration mm.

Byrådet har i efteråret 2015 besluttet at vedtage et "Regulativ for anvendelse af offentlige vejarealer og pladser i Faxe Kommune". Dette regulativ træder i kraft den 1. januar 2016.

For brugen af de offentlige vejarealer og pladser i Faxe Kommune forudsætter det, at arrangementet overholder retningslinjerne i regulativet.

Bilag A - Regulativ for anvendelse af offentlige vejarealer og pladser i Faxe Kommune (PDF-fil åbner i nyt vindue)

Du kan søge om rådighed over vejareal til arrangementer, stadepladser mm., på de offentlige veje og pladser ved at gå ind på www.virk.dk og logge ind med dit NemID. Her finder du også vejledning til hvordan du udfylder ansøgningsskemaet m.v.

Serviceinfo:

Vinkældertorvet i Faxe kan ikke benyttes om torsdagen, da det benyttes til Torvedage.

Torvet i Haslev kan ikke benyttes hver den 1. lørdag i måneden fra kl. 10.00-15.00 i perioden fra april til oktober, da det benyttes til Torvedage.