Du er her: ForsideJobcenter for virksomhederRekrutteringRekruttering via Jobcenter Faxe

Rekruttering via Jobcenter Faxe

Lad jobcentret hjælpe med at finde nye medarbejdere. Brug Jobservice Danmark ved større rekrutteringsbehov.

Jobcentrets virksomhedsservice kan altid hjælpe din virksomhed med at finde nye medarbejdere.  Jobcentrets virksomhedsservice kan f.eks. udvælge jobsøgere fra cv-banken på Jobnet.dk og sende cv´er for de bedst egnede kandidater til virksomheden.

Jobcentret har kontakt med jobsøgere fra stort set alle brancher. Nogle jobsøgere har de nødvendige faglige og personlige kompetencer til at starte i job med få dages varsel. Andre jobsøgere har brug for en ekstra indsats, måske med jobcentrets støtte, for at få en god start i jobbet.

Fordele

  • Jobcentret har adgang til jobsøgere fra alle brancher og fra hele landet
  • Jobcentret har viden om arbejdsmarkedet og om jobsituationen i lokalområdet.
  • Jobcentret kan rådgive om alternative rekrutteringsmuligheder, f.eks. støttet beskæftigelse.
  • Jobcentret kan hjælpe med at give den nye medarbejder en god start, f.eks. via forudgående opkvalificering eller tilskud til mentor.

Brug for flere medarbejdere?
Ved større rekrutteringsopgaver (landsdækkende eller på tværs af kommunegrænser) kan virksomheden med fordel bruge Jobservice Danmark. Brug hotlinen på tlf. 72 20 03 50, så koordineres indsatsen (evt. blandt flere jobcentre), og der udsøges, screenes og tilsendes relevante kandidater inden for tre arbejdsdage*. Der er også mulighed for at afholde større rekrutteringsseancer i jobcentret med præsentation af virksomheden og samtaler med egnede kandidater.

*Virksomhedens kriterier for screening aftales med jobcentret. Det er også muligt at formalisere rekrutteringssamarbejdet i en såkaldt jobserviceaftale. Med jobserviceaftalen får virksomheden således mulighed for at skabe overblik og planlægge behovet for arbejdskraft på både kort og lang sigt. Det giver jobcentrene bedre mulighed for at imødekomme virksomhedens behov og koordinere den samlede rekurtteringsindsats.

Sådan gør du
Inden du kontakter jobcentret eller Jobservice Danmark, kan du med fordel udarbejde et forslag til stillingsbeskrivelse, som indeholder:

  • Primære opgaver og ansvar.
  • Krav til faglige såvel som personlige kompetencer.
  • Arbejdstid, tiltrædelsestidspunkt, aflønning, varighed mv.

Jobservice Danmark kontaktes på tlf.: 72 20 03 50

Mere information på www.jobservicedanmark.dk