Du er her: ForsideErhvervErhvervsserviceFå del i væksten bliv vækstfabrikant på Vækstfabrikken i Faxe

Få del i væksten bliv vækstfabrikant på Vækstfabrikken i Faxe

På en vækstfabrik er du en del af et vækstforløb og får en fuldt udstyret arbejdsplads, hvorfra du kan udvikle din virksomhed.

Bliv vækstfabrikant

Vækstfabrikkerne er for vækstiværksættere og mindre vækstvirksomheder, der vil have mere ud af forretningen. Og som ønsker vækst i omsætning, medarbejdere eller eksport.
En væsentlig del af at bo på en Vækstfabrik er, at du får professionel hjælp til at komme videre med din virksomhed. Det sker gennem et skræddersyet vækstforløb med netværk, konsulentsparring, kompetenceudvikling og mentorordning.

Besøg www.vaekstfabrikkerne.dk

Du vælger hvilken Vækstfabrik, du ønsker at flytte ind på, og du kan vælge mellem forskellige typer arbejdspladser. Og prisen er fordelagtig, for Vækstfabrikkerne vil give plads til dit potentiale, ikke begrænse det. Derfor er vækstforløbet også en del af prisen.

Kontakt vækstfabrikkerne
Du kan også kontakte Vækstfabrikkerne på tlf. 31 55 30 35 eller mail: info@vaekstfabrikkerne.dk.

Sådan får du en plads på en vækstfabrik
Hvis du er interesseret i en plads på en Vækstfabrik, så vil vi gerne høre lidt mere om dig, din idé og visionen bag din virksomhed. Kravene til at få en plads er enkle: Din idé skal være holdbar, og du skal have potentiale.
Bliv meget klogere på vaekstfabrikkerne.dk

Vækstfabrikken Faxe
Industrivej 2
4683 Rønnede

Antal arbejdspladser: 20
Mødelokaler: 3 mødelokaler og 1 konferencesal
Parkeringsmuligheder: Ja

Interesseret i en plads?
Du er meget velkommen til at kontakte projektlederen på Vækstfabrikken i Faxe, Anne Louise S. Andreasen, tlf. 40 11 83 85, e-mail: ala@businessfaxe.dk

Du er også meget velkommen til at kontakte Vækstfabrikteamet på tlf. 56 37 03 00, e-mail: info@businessfaxe.dk.

Etableringen af Vækstfabrikken Faxe er sket i samarbejde mellem Vækstfabrikkerne, Faxe Kommune, Business Faxe / Faxe Erhvervsråd og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.