Vejvisning

Det er muligt at få opsat vejvisning til virksomheder, attraktioner, overnatningsmål mv. Her kan du læse mere skiltet og hvordan man ansøger om servicevejvisning.

Kommerciel vejvisning

Attraktioner, seværdigheder, serviceanlæg, overnatningsmål og offentlige og private virksomheder har mulighed for at få opsat et kommercielt vejvisningsskilt til sin virksomhed.

Det kommercielle vejvisningsskilt er et blåt/hvidt skilt og på skiltet kan der stå virksomhedens navn, men logo må ikke anvendes.

Kommerciel vejvisning - billede Kommerciel vejvisning

Omkostninger til opsætningen af skiltet skal bekostes af virksomhedsejeren. Omkostningerne dækker indkøb, opsætning og fremtidig nedtagning.

I tilfælde af at skiltet beskadiges eller er nedslidt, vil kommunen tage kontakt til virksomheden inden nyt skilt opsættes. Ved eventuel genopsætning af skilt, vil omkostningen ligeledes skulle afholdes af virksomhedsejeren.

Ansøgning

Ansøgning om opsætning af kommerciel servicevejvisning sendes til trafik@faxekommune.dk. Når Faxe Kommune har modtaget din ansøgning, vil du få en kvitteringsskrivelse og sagen vil herefter blive behandlet.

Kommerciel vejvisning - ansøgningsblanket (PDF-fil åbner i nyt vindue)


Siden er under opdatering, men informationerne der findes på siden er gældende.