Du er her: ForsideErhvervErhvervsudviklingVi har gode tilbud til interesserede virksomheder

Vi har gode tilbud til interesserede virksomheder

Stærkt økonomisk incitament for virksomheder og borgere.

De 35.000 indbyggere, der er bosat i Faxe Kommune, er en del af den samlede Øresundsregion, hvor der bor ca. 3,5 mio. mennesker. Faxe Kommunes beliggenhed ved Østersøen og placeringen tæt ved motorvejen betyder sammen med regionens gode infrastruktur, at virksomhederne her har nem og fleksibel adgang til dette attraktive marked. Vi kalder det den centrale placering på Sjælland - tæt ved det, du har brug for.

Der er flere kontante fordele ved at have sit produktionsapparat placeret her. Prisniveauet er ganske enkelt lavere end i Hovedstaden. Også hvis man ønsker at bygge nyt eller etablere sig i eksisterende lokaler. Hertil kommer, at der er langt bedre muligheder for at øge sin synlighed her end i Hovedstaden, hvor virksomhedens budskab nemmere risikerer at drukne i støjen.

Vores Vækst- og Erhvervsudvalg samarbejder med relevante parter i kommunens administration om at styrke bosætning og erhvervsbranding og skabe netværkssamarbejde mellem de lokale virksomheder.

Ved henvendelser fra nye virksomheder kigger vi på de aktuelle behov. For mange interesserede virksomheder kan kommunens By- og planstrategi være interessant.

Vi står naturligvis til rådighed for alle interesserede, der ønsker yderligere information eller blot en snak om de mange muligheder - det er vigtigt for os at signalere erhvervsvenlighed, for det er dét, vi tror på og arbejder med.

Business Faxe rådgiver erhvervslivet i Faxe Kommune.

Kontakt Business Faxe via deres hjemmeside (nyt vindue)