Du er her: ForsideFrivillighedNyt til frivillige foreninger og frivilligeVil du præsentere din forening på en attraktiv måde?

Vil du præsentere din forening på en attraktiv måde?

Kursus i kommunikation og branding for foreninger i Faxe Kommune torsdag den 13. august 2015 fra kl.17 til kl. 21

Kære forening

Folkeoplysningsudvalget, Faxe Frivilligråd og Faxe Kommune tilbyder i samarbejde det spændende kursus ’Kommunikation og branding for foreninger’ til alle foreningerne i Faxe Kommune.

Se venligst dette program:

Kursus i kommunikation og branding for foreninger i Faxe Kommune (PDF-fil åbner i nyt vindue)

Det er et præsentationskursus, hvor man dels kan blive inspireret til den bedste præsentation (på f.eks. Foreningernes Dag 2015) og dels får viden om, hvordan en god pressemeddelelse kan skrives.

Med andre ord, hvis I kunne tænke jer i jeres forening at kommunikere det gode arbejde I laver og brande jeres forening på en effektiv måde, så kom til dette spændende kursus torsdag den 13. august 2015 kl. 17 til kl. 21, Industrivej 2, Byrådssalen, 4683 Rønnede.

Alle foreninger er velkomne og man kan tilmelde op til 4 personer fra hver forening. Tilmelding sker til Carsten Bent Risager på cari@faxekommune.dk og senest den 10. august 2015.

NB: Til alle jer der ønsker at deltage i Foreningernes Dag 2015: husk at notere den 27. august kl. 19-21 i kalenderen, hvor der er sidste Informationsmøde. Dagsorden følger i august.

Med ønsket om en god sommer,
På vegne af arrangørerne