Du er her: ForsideByggeri og anlægByggeri erhvervByggesagsarkiv & Weblager

Byggesagsarkiv & Weblager

Byggesagsarkivet er midlertidigt ikke tilgængeligt

Her kan du finde offentlige dokumenter om en ejendom, herunder byggesager, fra hele ejendommens levetid. Dog kan du ikke finde byggesager fra ejendomme som for eksempel bankbygninger, militære anlæg og lignende.

  • Gå ind på Byggesag Online som er vores weblager, via følgende link: Byggesagsarkivet er midlertidigt ikke tilgængeligt
  • Du kan finde ejendommen ved at søge på adressen via menuen Adresse, hvor du kan skrive vejnavn og husnummer ind
  • Klik på knappen Søg adresse, når du har fundet den ønskede adresse
  • Du kan nu se en oversigt over de byggesager, der er tilknyttet ejendommen. Alle byggesagerne er i PDF format, som du kan åbne med Adobe Reader som er gratis. Du finder programmet på følgende link: https://get.adobe.com/reader/?loc=dk

I tilfælde af at Byggesagsarkivet midlertidigt ikke er tilgængeligt, har du mulighed for at skrive en mail til byg@faxekommune.dk hvis du søger en sag fra arkivet. Husk at have så mange relevante oplysninger med, som du kan.

Har du fundet en byggesag der er tilknyttet en forkert adresse eller der indeholder personfølsomme oplysninger, så Skriv en mail til byg@faxekommune.dk hvor i du skriver hvilken adresse sagen er fundet på og evt. journalnummer, så vi lettest kan rette fejlen.