Spildevandstilladelse til OK a.m.b.a.

OK a.m.b.a. driver tankstation på ejendommen Faxevej 2D, 4654 Faxe Ladeplads. Spildevand fra tankstationens overfladevand fra salg- og påfyldningsplads samt befæstede arealer ledes via sandfang og benzin- olieudskilleranlæg til den offentlige kloak.

Faxe Kommune meddeler på baggrund af den miljøtekniske beskrivelse samt kommunens vurdering, spildevandstilladelse til OK a.m.b.a.. Tilladelsen er meddelt i henhold til kapitel 4 i miljøbeskyttelsesloven.

Spildevandstilladelsen kan påklages til Miljø- og Fødevareklagenævnet af enhver med væsentlig individuel interesse i sagens udfald. Eventuel klage skal indsendes til Miljø- og Fødevareklagenævnet via Klageportalen senest den 16. januar 2020. Klagevejledning findes i
tilladelsen.

Kommunen skal samtidig oplyse, at der til enhver tid er adgang til aktindsigt i de resultater af virksomhedens egenkontrol, som kommunen er i besiddelse af, samt i sagen i øvrigt, jf. offentlighedsloven, forvaltningsloven og lov om aktindsigt i miljøoplysninger.

Opdateringsdato: 15.06.2020 - 15:35

Faxe Kommune