Har I en god idé som kan udvikle jeres lokalområde?

Har I et godt projekt, der styrker fællesskabet og den lokale identitet?

For eksempel en legeplads som den, lokale ildsjæle fik op at stå i Rønnede, en overdækket scene som den i Gryden i Faxe eller måske beplantning langs en allé som i Karise?

Hvis I har sådan et projekt i tankerne, så er det nu, I kan gøre jer klar til at søge om økonomiske støtte hos Faxe Kommune. Det er nu, I skal i gang med at forme den idé til et projekt, der kan søge økonomisk støtte ved puljen ”På Forkant” til august.

Byrådet har afsat 500.000 kroner til projekter i Faxe Kommune. Formålet er at styrke fællesskabet og den lokale identitet i kommunens landdistrikter. Projektansøgninger vurderes ud fra, hvordan de er med til at understøtte de lokale potentialer til udvikling. Støtte fra puljen skal samtidig være med til at styrke organiseringen i lokalområderne og tilskynder borgere til at organisere sig og i fællesskab drøfte, hvad man vil med sit lokalområde.

Forbered ansøgningen nu og vær med i næste runde – ansøgningsfrist er 20. august 2019.

Den 24. juni lægger vi ansøgningsformularen op på hjemmesiden. Der bliver mulighed for at ansøge online. Har du spørgsmål kan du kontakte Ib Østergaard Rasmussen, direktionssekretariatet på mail: ibrab@faxekommune.dk eller ved at ringe på telefon 4243 3313.

Opdateringsdato: 04.06.2019 - 14:25