Har I en god idé som kan udvikle jeres lokalområde?

Har I et godt projekt, der styrker fællesskabet og den lokale identitet? Så er der nu mulighed for at søge midler.

For eksempel et nyt legetårn på byens legeplads, som de lokale ildsjæle i Leestrup Bylaug fik tilskud til i 2020.
Måske en jordvolds rutsjebane til de mindste børn, som Netværk Rønnede fik støtte til i samme år. De manglede en facilitet til de mindste, der trækker far og mor med ned på byens fitness areal. Og så var der lige Terslev Borgerforening, der fik hjælp til indkøb af en proffessionel pop corn-maskine og en slush-ice maskine.

Hvis I har sådan et projekt i tankerne, så er det nu, I kan gøre jer klar til at søge om økonomiske støtte hos Faxe Kommune. Det er nu, I skal i gang med at forme den idé til et projekt, der kan søge økonomisk støtte ved puljen ”På Forkant 2021” frem til midten af september.

Byrådet har afsat 300.000 kroner til projekter i Faxe Kommune. Formålet er at styrke fællesskabet og den lokale identitet i kommunens landdistrikter. Projektansøgninger vurderes ud fra, hvordan de er med til at understøtte de lokale potentialer til udvikling. Støtte fra puljen skal samtidig være med til at styrke organiseringen i lokalområderne og tilskynder borgere til at organisere sig og i fællesskab drøfte, hvad man vil med sit lokalområde.

Forbered ansøgningen nu og vær med i næste runde – ansøgningsfristen bliver MANDAG DEN 13. SEPTEMBER KLOKKEN 16.

I finder ansøgningsskemaet lige her

Har du spørgsmål kan du kontakte Ib Østergaard Rasmussen, Stab for Organisation og HR på mail: ibrab@faxekommune.dk eller ved at ringe på telefon 4243 3313.

Opdateringsdato: 16.06.2021 - 09:04