Har I en god idé som kan udvikle jeres lokalområde?

OBS NY FRIST FOR ANSØGNING - MANDAG 7. SEPTEMBER. Har I et godt projekt, der styrker fællesskabet og den lokale identitet? Så er der nu mulighed for at søge midler.

For eksempel et læringsrum i et maritimt miljø, som de lokale ildsjæle i Faxe Ladeplads fik tilskud til i 2019.
Måske en App med de historiske ruter og invitation til at familierne begiver sig ud i det fri i Karise? Eller bare et lille tilskud til beplantning langs en allé?

Hvis I har sådan et projekt i tankerne, så er det nu, I kan gøre jer klar til at søge om økonomiske støtte hos Faxe Kommune. Det er nu, I skal i gang med at forme den idé til et projekt, der kan søge økonomisk støtte ved puljen ”På Forkant 2020” til august.

Byrådet har afsat 300.000 kroner til projekter i Faxe Kommune. Formålet er at styrke fællesskabet og den lokale identitet i kommunens landdistrikter. Projektansøgninger vurderes ud fra, hvordan de er med til at understøtte de lokale potentialer til udvikling. Støtte fra puljen skal samtidig være med til at styrke organiseringen i lokalområderne og tilskynder borgere til at organisere sig og i fællesskab drøfte, hvad man vil med sit lokalområde.

Forbered ansøgningen nu og vær med i næste runde – ansøgningsfristen bliver MANDAG DEN 7. SEPTEMBER KLOKKEN 16 (OBS NY FRIST).

I finder ansøgningsskemaet lige her

Har du spørgsmål kan du kontakte Ib Østergaard Rasmussen, direktionssekretariatet på mail: ibrab@faxekommune.dk eller ved at ringe på telefon 42 43 33 13.

Opdateringsdato: 13.08.2020 - 12:30