Søg penge til udvikling af dit lokalområde

Har I et godt projekt, der styrker fællesskabet og den lokale identitet?

For eksempel en legeplads som den, lokale ildsjæle fik op at stå i Rønnede, en overdækket scene som den i Gryden i Faxe eller måske beplantning langs en allé som i Karise?

Hvis I har sådan et projekt i tankerne, så er det nu, I kan gøre jer klar til at søge om økonomiske støtte hos Faxe Kommune. Det er nu, I skal i gang med at forme den idé til et projekt, der kan søge økonomisk støtte ved puljen ”På Forkant” til august.

Byrådet har afsat 500.000 kroner til projekter i Faxe Kommune. Formålet er at styrke fællesskabet og den lokale identitet i kommunens landdistrikter. Projektansøgninger vurderes ud fra, hvordan de er med til at understøtte de lokale potentialer til udvikling. Støtte fra puljen skal samtidig være med til at styrke organiseringen i lokalområderne og tilskynder borgere til at organisere sig og i fællesskab drøfte, hvad man vil med sit lokalområde.

Forbered ansøgningen nu og vær med i næste runde – ansøgningsfrist er 20. august 2019.

Ansøgningsformularen finder du lige her.

Har du spørgsmål kan du kontakte Ib Østergaard Rasmussen, direktionssekretariatet på mail: ibrab@faxekommune.dk eller ved at ringe på telefon 4243 3313.

Opdateringsdato: 25.06.2019 - 14:01