Thomas Knudsen bliver konstitueret kommunaldirektør

Direktør Thomas Knudsen bliver konstitueret kommunaldirektør 1. august, da Faxe Kommunes nuværende kommunaldirektør, Carsten Riis, har fået nyt job som direktør for Metroselskabet og Hovedstadens Letbane. 

Frem til ansættelThomas Knudsen bliver konstitueret kommunaldirektør fra 1. august 2022sen af en ny kommunaldirektør - forventeligt til 1. december - består direktionen i Faxe Kommune således af Thomas Knudsen og direktør Marianne Hoff Andersen.
 
- Jeg glæder mig til at videreføre det arbejde, vi som direktion har sat i gang. Og med mit kendskab til og samarbejde med byrådet og de dygtige ledere og medarbejdere i kommunen, ser jeg meget frem til at påtage mig opgaven. Som teknisk direktør har jeg også allerede et godt samarbejde med kommunens virksomheder, det ser jeg frem til at fortsætte og udbygge, siger Thomas Knudsen, som blev ansat som direktør i Faxe Kommune 1. december 2019.
 
Borgmester Ole Vive er glad for, at Thomas Knudsen har takket ja til opgaven.
 
- Det var min indstilling til byrådet, at vi skulle tilbyde Thomas Knudsen konstitueringen som kommunaldirektør, og jeg er glad for, at et samlet byråd ser det, som jeg ser: En dygtig direktør, som ikke bare sikrer driften af kommunen, men som har øje for at fortsætte og lede det arbejde, som er sat i gang rundt om i kommunen. Jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde, jeg allerede har med Thomas Knudsen, siger borgmester Ole Vive.
 
Fra 1. august og frem til at direktionen er fuldtallig igen, har Thomas Knudsen og Marianne Hoff Andersen delt arbejdsopgaverne mellem sig.
Marianne Hoff Andersen vil varetage områderne Børn & Læringsudvalget, Senior & Sundhedsudvalget, Socialudvalget og Beskæftigelses & Integrationsudvalget.
Thomas Knudsen vil varetage områderne Teknik & Miljøudvalget, Plan & Kulturudvalget, økonomiudvalget og byrådet.

    

Opdateringsdato: 30.06.2022 - 14:45