Tidsbestilling hvis du IKKE HAR NemId

Tidsbestilling til vaccination mod Covid-19 hos Region Sjælland kan KUN ske, når du har fået brev i e-boks eller med posten. Hvis du IKKE har NemID, kan du ringe til regionen for at bestille tid.

Hvis du er fritaget for e-Boks, får du indkaldelsen til vaccination mod Covid-19 med almindeligt brev med posten.

Hvis du IKKE har et NemID, skal du bestille en tid telefonisk.

Og vær sød kun at ringe, hvis du IKKE har NemID, og hvis du har modtaget brevet med din invitation.

OBS! Hvis du har brug for hjælp til transport, så er det Faxe Kommune, der booker din tid for dig. Ring da på telefon 56 20 42 90 mandag-fredag kl. 9-13 for at bede om hjælp til booking og transport.

Tidsbestilling UDEN NemID for borgere i Region Sjælland (som selv eller ved hjælp fra pårørende kan komme til vaccinationsstedet) skal ske på telefon 70 20 42 33, alle dage kl. 9-12 og kl. 13-19:30

Der frigives tider løbende, i takt med at vacciner leveres.

Opdateringsdato: 22.01.2021 - 12:37