Lær at tackle hverdagen som pårørende

Kurset er gratis og for dig der er nær pårørende til en voksen med langvarig sygdom

Kurset er for dig, hvis nære ven, forælder, partner eller ægtefælle er langvarig syg. På kurset lærer du at passe på dig selv og tackle de udfordringer der kan opstå i en hverdag med sygdom tæt på.

Instruktørerne kender til det at være pårørende, og er uddannet specielt til at varetage kurset. Kurset løber over 7 mødegange, 1 gang pr. uge á 2½ times varighed. Kommende kurser planlægges forskellige steder i kommunen og annonceres altid i de lokale aviser og på Faxe Sundhedscenterets Facebookside.

Kurset er gratis, men deltagelse kræver at du køber bogen ”Lær at tackle hverdagen som pårørende”.
Prisen er 170 kr.

Tilmelding

For yderligere information og tilmelding kan du kontakte Sundhedskonsulent og koordinator for Patientuddannelserne i Faxe Kommune Janie Sørensen,
telefon 5620 3384, mail: janies@faxekommune.dk