Rehabilitering til dig med type 2-diabetes

Lev bedre med type 2-diabetes.

Rehabiliteringsforløbet begynder altid med en afklarende samtale, for at finde ud af, om forløbet er det rette for dig. Samtalen tager udgangspunkt i din sygdom, dine behov, ressourcer, netværk, udfordringer og fremadrettede muligheder. Dine pårørende er velkomne til at deltage i samtalen.

På forløbet får du viden, støtte og vejledning til at få hverdagen til at fungere bedst muligt med hjertesygdom. Forløbet består af både træning og undervisning, og du bliver en del af et hold, hvor alle har type 2-diabetes, og hvor du bliver udfordret i forhold til din aktuelle sygdom. Undervejs bliver der mulighed for at besøge foreningslivet i Faxe Kommune, med henblik på at inspirere dig til fortsat at være fysisk aktivitet efter forløbet. Varigheden afhænger af dit behov.

Undervisningsteamet består af fysioterapeuter, sygeplejerske og ernæringsterapeut mv.

Tilmelding

Hvis du har type 2-diabetes og er motiveret for at deltage i forløbet, kan du få din egen læge eller sygehuslæge til at sende en henvisning til Faxe Sundhedscenter. Når vi har modtaget din henvisning, bliver du kontaktet.

Se links til højre på siden. Her finder du redskaber og information.

For yderligere information kan du kontakte sundhedskonsulent Vibeke Bastrup,
telefon: 5620 3385, mail:
viba@faxekommune.dk

Opdateringsdato: 30.11.2018 - 11:48