Strandparken8
Strandparken2
Strandparken7
Placering af Strandparken

Hvad skal der ske i Strandparken?

I Faxe Kommune er der mange skønne rekreative arealer – et af dem er Strandparken i Faxe Ladeplads: En lille vildtvoksende park mellem stranden og sommerhusområdet ved Krygersvej.

Byrådet har besluttet at en ”opgradering” af Strandparken, og bad borgerne om deres mening om hvad der burde ske.

Høringssvarene var næsten entydige - hold jeres beskærersave fra vores naturområde! Vi er vældig godt tilfreds med de vilde præg.

Derfor farer vi nænsomt frem. Indtil videre er det besluttet at:

Glascontaineren bliver fjernet og dermed behøves der ikke mere være plads til lastbil-kørsel.

Der bliver sat flere bord/bænke sæt op ved rastepladsen og flere enkle træbænke rundt langs stien, så der er steder at nyde kaffen og naturen.

Der kommer en portal (eller et velkomstskilt om man vil) ved stien fra rastepladsen mod bålhytten og stranden, så man ikke er i tvivl om at man er velkommen i en offentlig park.

Bålhytten bliver åbnet op mod lyset og udsigten over sivskoven.

Trappen fra fortovskanten i parkens vestlige hjørne får nye trin.

BilagStørrelse
PDF ikon Gammel haveplan68.04 KB