Business Faxe - rådgivning til virksomheder

Sparring, netværk og vejledning om etablering og udvikling af egen virksomhed

Hos Business Faxe kan områdets virksomheder få råd og vejledning, samt deltage i netværksmøder og grupper.

Business Faxe er derudover en lokal, faglig erhvervsorganisation for kommunens virksomheder og arbejder for virksomhedernes interesser. Blandt andet ved at være lokal katalysator, netværksdanner, konsulent og ’coach’, både når det gælder de daglige opgaver og de fremtidige udfordringer. F.eks. inden for markedsføring, salgsmateriale, information, analyser, rådgivning, finansiering og fundraising.

Business Faxe er ofte virksomhedernes talerør over for Faxe Kommune, regionale og statslige myndigheder. Det kan være helt konkrete emner og mere politiske synspunkter, som skal påvirke udviklingen i en ønsket retning.

Det er utroligt vigtigt, at komme godt i gang med kontinuerlig videreudvikling af virksomheden.

Tilbud til iværksættere

Individuel og gratis vejledning samt rådgivning om f.eks.:

•     Opstart og drift af virksomhed
  •     Forretningsplan
  •     Hvordan 'fanges' kunderne
  •     Salg, markedsføring og økonomi
  •     Lokale netværk for iværksættere og nystartede virksomheder

På virk.dk - erhvervslivets indgang til det offentlige - kan du også finde vejledninger til opstart af virksomhed.

Gå til virk.dks hjemmeside (nyt vindue)

Tilbud til virksomheder

Individuel og gratis vejledning samt rådgivning om f.eks.:

•     Ledelse, salg og markedsføring
  •     Produktudvikling / rationalisering
  •     Vækst, omkostningsminimering
  •     Virksomhedstjek
  •     Køb og salg af virksomheder
  •     Indkøbseffektivisering
  •     Generationsskifte.

Gå til Business Faxes hjemmeside (Nyt vindue)

Opdateringsdato: 30.11.2018 - 09:46