Erhvervskontakten - din guide ind i kommunen

Alle som har eller ønsker at oprette virksomhed i kommunen henvende sig til erhvervskontakten direkte hos Faxe Kommune.

Det skal være let og fleksibelt at drive virksomhed i Faxe Kommune.

Derfor har Faxe Kommune en erhvervskontakt, som er service til dig, der allerede har eller ønsker at etablere virksomhed i kommunen.

Det er Heidi Alsing Bundgaard fra Plan & Miljø, som vil være behjælpelig med at guide dig gennem det kommunale system, uanset hvilken erhvervsmæssig udfordring, du står med.

Det er én indgang til Faxe Kommune, så man smidigt kommer til den helt rette person.

Det kan være alt fra spørgsmål om køb af erhvervsgrunde i kommunen, byggesagsbehandling, miljøgodkendelser, til sparring om sager, man måtte have hos kommunen i forbindelse med sin virksomhed.

Opdateringsdato: 08.04.2019 - 09:26