Hvem skal have årets virksomhedspris?

Årets virksomhedspris sætter fokus på virksomheder, der understøtter flygtninges vej ind på arbejdsmarkedet

Faxe Kommunes Beskæftigelses & Integrationsudvalg sætter med årets virksomhedspris fokus på de lokale virksomheder, der gør en særlig indsats ved at ansætte flygtninge og give dem mulighed for at finde fodfæste på arbejdsmarkedet.

Udvalget ønsker med initiativet at sætte fokus på virksomheder, der bidrager til at løfte den fælles opgave vi står overfor når det kommer til at sikre god, kvalificeret arbejdskraft til vores lokale virksomheder. Virksomheder der er med til at give sårbare, langtidsledige, kronisk syge, flygtninge eller andre ledige med udfordringer en chance på arbejdsmarkedet. Sammen kan vi mere!

- Vi har mange lokale virksomheder, der hver dag yder en stor indsats for at give nye medborgere mulighed for at komme i gang på arbejdsmarkedet. Vi ønsker at fremhæve den store indsats med denne pris, fortæller Bente Abrahamsen, formand for Beskæftigelses & Integrationsudvalget.

Kender du en virksomhed, der skal vinde prisen?

Alle kan indstille en virksomhed til Faxe Kommunes nye virksomhedspris. Måske arbejder du selv i en rigtig god virksomhed, eller måske kender du nogle, der har rigtige gode oplevelser med en bestemt virksomhed.

Beskæftigelses & Integrationsudvalget har i år valgt at prisen uddeles til en virksomhed, der har et særligt fokus på at ansætte ledige flygtninge.

På følgende link kan du udfylde indstillingsformularen:

Tryk her for at indstille til Virksomhedsprisen 2020

Indstillingen skal være modtaget 6. august 2020.

Evt. spørgsmål til uddeling af Virksomhedsprisen 2020 kan rettes til Anna Grundsø, sekretær for Beskæftigelses & Integrationsudvalget på mail agrun@faxekommune.dk eller tlf.: 56 20 35 98.

Opdateringsdato: 28.04.2020 - 09:10