Ny pris hylder de lokale virksomheder

Faxe Kommunes Beskæftigelses & Integrationsudvalg sætter med en ny pris fokus på de lokale virksomheder, der gør en særlig indsats i deres arbejde ved at omskole og opkvalificere ledige - altså borgere som foretager et karriereskifte og har brug for nye kompetencer.

Beskæftigelses & Integrationsudvalget ønsker med initiativet at sætte fokus på virksomheder, der bidrager til at løfte den fælles opgave, vi står over for, når det kommer til at sikre god, kvalificeret arbejdskraft til vores lokale virksomheder.

Virksomheder der er med til at give sårbare, langtidsledige, kronisk syge, flygtninge eller andre ledige med udfordringer en chance på arbejdsmarkedet. Sammen kan vi mere!

”Vi har mange lokale virksomheder, der hver dag yder en stor indsats for at understøtte folk med at komme i gang på arbejdsmarkedet. Vi ønsker at fremhæve den store indsats med denne pris” siger Bente Abrahamsen, formand for Beskæftigelses & Integrationsudvalget .

Særligt fokus i år
Beskæftigelses & Integrationsudvalget har i år valgt at prisen uddeles til en virksomhed, der har et særligt fokus på tage ledige i job med henblik på opkvalificering og omskoling. Det vil sige borgere, som skifter karriere og/eller branche.

Kender du en virksomhed, der skal vinde prisen?
Alle kan indstille en virksomhed til Faxe Kommunes nye virksomhedspris. Måske arbejder du selv i en rigtig god virksomhed, eller måske kender du nogen, der har rigtige gode oplevelser med en bestemt virksomhed.

På følgende link kan du udfylde indstillingsformularen:

Tryk her for at indstille til Virksomhedsprisen 2019

Indstillingen skal være modtaget 1. oktober 2019.

Evt. spørgsmål til uddeling af Virksomhedsprisen 2019 kan rettes til Anna Grundsø, sekretær for Beskæftigelses & Integrationsudvalget på mail agrun@faxekommune.dk eller tlf.: 56 20 35 98.

Opdateringsdato: 10.09.2019 - 09:26