Naturvejleder i Faxe Kommune

Faxe Kommune har en naturvejleder.
Naturvejlederordningen i Faxe Kommune er kendt for at udnytte og synliggøre alle de fordele, der er ved at samarbejde på tværs af kommunens centre og med andre aktører, til glæde for de lokale borgere, de frivillige i foreningerne, turisterne samt børn og unge i skoler og daginstitutioner.
 
Naturvejledning er en integreret del af skoleforløbet i Faxe Kommune. Lærerne er klædt på til at undervise i og om den lokale natur, og de ved lige hvor man kan finde netop den oplevelse i deres lokalområde, som kan understøtte undervisningen i de enkelte fag. Kendskabet til lokaliteter og undervisningsmuligheder er parret med samarbejde og netværk med frivillige og lokale ressourcepersoner fra både erhvervs- og kulturliv.

Borgere og turister møder naturvejlederen på kendte steder og via nye oplevelser i den lokale natur gennem de offentlige ture, foldere og oplysninger på internettet. Naturvejlederen bruger erfaringerne fra skolearbejdet til at skabe ny fokus på natur, kultur og friluftsmuligheder i Faxe Kommune, og gør det let for turister og borgere, at få gode og vigtige oplevelser i naturen.

Du kan læse mere om Naturvejlederordning 2019 og Naturvejlederens årsrapport for 2019.

 

 

BilagStørrelse
PDF ikon Naturvejlederens årsrapport 20201.1 MB
Opdateringsdato: 19.01.2021 - 13:52